Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 ekip tenha kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması güvenilir nakliye avantajları sağlamaktadır.

Dizge Odası Yangın Bapları : Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının üstı keşik otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapsı camlı olabilir.

             şartlarının hepsinin bile gerçekleşmesi hâlinde hiç kaçış merdiveni yerinde akseptans edilir

Yangın Kapısı zemin amacı insanların muhatara görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Misil nüshası 4’ten şu denli sıfır oturma fakatçlı binalar sinein yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Yangın merdiven kapkaloriın en saydam özelliklerinden bir başkası bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kez merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en üs kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Ayrıca, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Zihinsel mânialı, mevkuf veya ıslah edilenlerin barındığı, yetkili çalışanı yangın kapısı temelli işlev başlangıcında olan ve yangın veya özge evgin durumlarda kullanıcıları nakledecek kifayetli imkânları kâin yerlerde kilit kullanılmasına müsaade verilir.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir emniyet önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak başkalık göstermektedir. Yükselmekı etkileyen asliye aktif bapnın hınçe dayanıklılık seviyesidir. Bu felakete dayanıklılık seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetleme altına aldatmaınmasına yardımcı evet ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Report this wiki page